Cautare

57561 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (6.04 secunde)
Imagine de-a dreptul biblica. Un preot pasea prin apa revarsata a Dunarii, in drumul sau spre cateva zeci de enoriasi uitati de autoritati. ... "Apa asta ne spala de pacate", a zis preotul ca despre un lucru care nu era deloc o pedeapsa.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate. Insa conducerea inchisorii refuza sistematic cererile latifundiarului, ultima data interzicandu-i eliberarea temporara pentru a participa la funeraliile matusii sale Everdichia.
Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4.
Potrivit unui comunicat al ICCJ, Oana Niculescu Mizil a fost condamnata la o pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese. Dosarul e intentat de ANI dupa ce, in perioada mai 2009-septembrie 2011, Mizil si-a angajat mama la biroul sau parlamentar.
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Magistratii Tribunalului Constanta au finalizat cercetarea judecatoreasca a tulceanului prins in flagrant, in timpul unei tentative de jaf armat. La ultimul termen desfasurat ieri la instanta constanteana, avocatul tulceanului a cerut judecatorilor condamnarea clientului sau la o pedeapsa cu suspendare.
Nationala de rugby a Romaniei a invins, sambata, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 29-14, echipa Rusiei, dupa ce buna parte din meci ehipa noastra a fost condusa, intr-un meci din grupa 1A din cadrul Cupei Europene a Natiunilor (CEN).
Gigi Becali a fost condamnat, luni, la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane. ... Pedepse similare au fost dispuse si in cazul garzilor sale de corp. Imediat dupa aflarea sentintei in "Dosarul sechestrarii", Gigi Becali a facut o declaratie extrem de socanta.
Fostul premier Adrian Nastase ar putea fi eliberat dupa ziua de marti.
Primele reglementari din Vechiul Testament aratau ca pacatele sunt pedepsite de Dumnezeu pana la a saptea spita. Cu alte cuvinte, urmasii celui care a pacatuit purtau in spate povara timp de sapte generatii.
Fostul director al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti ar putea scapa cu pedeapsa cu suspendare.
Mario Iorgulescu vrea o pedeapsa mai mica, dupa ce a fost condamnat la peste 15 ani de inchisoare pentru omor. Apelul formulat de avocati se va judeca astazi. Aparatorii spun ca sentinta atat de mare a fost data din cauza presiunii media asupra cazului
Legea Anastasia, care stabileste pedepse cu inchisoarea fara posibilitatea suspendarii, pentru soferii bauti sau drogati care provoaca accidente mortale, da rezultate. O instanta din Neamt a pronuntat o sentinta record intr-un astfel de caz. Un sofer baut care a ucis doi tineri a primit pedeapsa maxima cu inchisoarea.
Un sef din Politia Locala din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat cu masina. Judecatorii au respins pedeapsa de un an si 4 zile cu amanare, propusa de procurori.
Un galatean care a talharit un valutist din Dorohoi a fost incarcerat dupa mai bine de 11 ani de la comiterea faptei. Florin Hahui de 34 de ani, a plecat din tara dupa declansarea anchetei si a fost condamnat in contumacie la sase ani de inchisoare.
google-analytics.com